Presentation

 

Det här är jag!

 

Agneta Enderberg.

Jag är uppväxt i Fårösund bodde där till 1995 då jag flyttade till Kappelshamn för att äntligen ha mina hästar på samma ställe som jag själv var... Jag är sambo med Matts som hjälper till med lite av varje i verksamheten när han inte håller på med våra tre ardennerhästar!

Jag har två vuxna barn, Cecilia och Tommy, och två barnbarn, Noel och Isabel, som alla bor på fastlandet precis som Matts båda barn och hans fyra barnbarn.

Jag har jobbat inom äldreomsorgen i många år, men utbildade mig till hälsopedagog på högskolan i Gävle och tog min examen 2003. Då började jag jobba i Hälso- och sjukvårdsförvaltningen, och hade min arbetsplats vid lasarettet i Visby, där jag jobbade med friskvård för personalen och trivdes jättebra. Efter en omorganisation flyttades min tjänst till en annan förvaltning och då blev min arbetssituation inte så bra. Att sitta på kontor är inte min grej så jag sade upp mig och fick en timanställning i resursteamet vilket innebar att jag kom tillbaka till äldreomsorgen igen. Men efter att ha testat på att baka i lite större skala satsade jag på ett eget bageri som stod färdigt sommaren 2013.

Sommaren 2015 blev det även café, och det var så roligt så det fortsätter vi med! Bakar mest sommartid och till några marknader under hösten, och till större helger då jag har öppet. Annars är det mest bara på beställning och det är bröd, bullar, kakor, tårtor och nu även chokladpraliner...

 

Under övriga året håller jag yogakurser i Lärbro och utför städuppdrag åt fasta och tillfälliga kunder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vägbeskrivning: Verksamheten ligger längs länsväg 149, utanför Kappelshamns samhälle på väg mot Visby. Det finns en skylt vid vägen så du missar det inte. Kommer du från Visby-hållet så är det innan du kommer fram till samhället.

 

Kontaktuppgifter:

Agneta Enderberg, tel 070 848 14 22

agneta@hembaketgotland.se