Tårtor

TÅRTOR

Mina tårtor kostar lite mer än de du kan köpa i butikerna men de är gjorda på de bästa ingredienserna och det är inget i dem som inte hör hemma i en tårta.

Standard-tårtbottnarna innehåller ägg, socker, vetemjöl, potatismjöl och bakpulver. Vill du ha någon annan sorts botten så går det bra, gör även bottnar utan gluten!

Fyllning får du gärna välja själv.

Jag gör allt från grunden och använder inte färdiga produkter då de ofta innehåller mycket tillsatser och det undviker jag i möjligaste mån! Av den anledningen använder jag hellre marsipan istället för sockerpasta men vill du välja sockerpasta går det självklart bra. Alla tål ju inte mandel! Priser och storlekar ser du nedan vid exempelbilderna

Det är på standardtårtor, så du kan själv bestämma hur du vill att din tårta ska se ut och även vilken fyllning du vill ha, en eller två olika ingår i priset. Välj mellan mousser på bär eller frukt, vaniljkräm, lemoncurdgrädde, chokladmousse.... Tårtor med motiv 

Motiv som jag skär ut i marsipan eller handmålar  kostar från ca 200 kr/st, beroende på tidsåtgång. Pris för tårtan tillkommer. 

Alternativet kan vara att beställa en oblatbild av önskat motiv, jag brukar beställa från www.tartdekoration.se

Räkna med att det tar minst 2- 3 arbetsdagar innan bilden kommer.  Antingen beställer du själv, eller skickar bild/önskemål till mig så ordnar jag det. 

 


Bröllopstårtor/våningstårtor

Priser från ca 55 kr/portion beroende på hur mycket dekorationer du vill ha... kontakta mig för prisförslag!
 

Gräddtårta 

ca 8-10 bitar  400 kr

ca 12-15 bitar 450 kr

 

Marsipantårta

ca 8-10 bitar 450 kr

ca 12-15 bitar 500 kr

Chokladtårta

ca 9-11 bitar   500 kr

ca 12-15 bitar 600 kr

Ett litet urval av tårtor!

Bröllopstårtor

Lite av varje!