Tårtor

TÅRTOR


Jag älskar att baka tårtor! Jag tycker det är roligt att få ge utlopp för min kreativitet, även om det inte alltid blir som jag tänkt...


Jag bakar på beställning året om, men sommartid när det är full fart i bageri och café kan det vara så att jag inte hinner med att göra tårtor då det är ganska tidskrävande.


Det går att beställa tårtor från 10 bitar och uppåt!

Och ja, de kostar lite mer än de du kan köpa i butikerna men de är gjorda på de bästa ingredienserna och det är inget i dem som inte hör hemma i en tårta.

Standard-tårtbottnarna innehåller ägg, socker, vetemjöl, potatismjöl och bakpulver. Vill du ha någon annan sorts botten så går det bra!

Oftast består fyllningen av färska eller frysta hallon, blåbär eller jordgubbar som blandas med lite socker och vispad grädde, men även mousser, vaniljkräm eller lemoncurd så du väljer vad du vill ha!

Jag gör allt från grunden och använder inte färdiga produkter då de ofta innehåller mycket tillsatser och det undviker jag i möjligaste mån! Av den anledningen använder jag hellre marsipan istället för sockerpasta och liknande produkter.


TÅRTPRISER


Gräddtårta med vaniljkräm/bär

10 bitar 350 kr

12 bitar 380 kr


Marsipantårta med enkel dekor typ prinsesstårta   

10 bitar   400 kr

12 bitar   450 kr


Schwartzvaldstårta medhasselnöts- eller mandelbottnar

10 bitar 400 kr

12 bitar 450 kr
Tårtor med motiv och dekorationer

Kontakta mig för prisförslag

 

Bröllopstårtor/våningstårtor

Priser från ca 50 kr/portion beroende på hur mycket dekorationer du vill ha...


Ett urval av de tårtor jag gjort kan du se nedan!


 

En bok ser det ut som, men det är en tårta... Harry Potter var tema på kalaset!